Boekhouding

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Telefoon

0184-613368

06-25271294

 

 

Postadres

Rivierdijk 692

3371 EH

Hardinxveld-Giessendam

 

 

 

K.v.K. nr. 24346837

 

 

 

 

E-mail:

Algemene informatie:

THSA@hetnet.nl

 

Administraties

De belastingdienst is één van de instanties die altijd op tijd betaald moeten worden om te voorkomen dat uw bedrijf een boete moet betalen.

 

Wij verzorgen uw boekhouding, zorgen voor de aangifte omzetbelasting en kunnen u regelmatig overzichten geven over de financiële situatie van uw bedrijf.

 

Voor het voeren van de boekhouding van uw bedrijf kunt u prachtige programma's kopen en dan uren besteden om het programma te begrijpen en uiteindelijk uw administratie in te voeren. Dit kost u veel kostbare tijd, welke u kunt besteden aan uw onderneming. Wij willen u hierbij graag bijstaan, door middel van uw administratie volledig te voeren of u een programma te leveren waar wij achter staan.

 

THS Administraties is een Davilex Servicepoint. Dit betekent dat u bij ons lokaal terecht kunt voor alle diensten die in deze brochure zijn opgenomen en tevens het grote voordeel dat wij gespecialiseerd zijn in, en het ondersteunen van gebruikers van, Davilex. Ook zijn de producten van Davilex bij ons te verkrijgen. (Zie de pagina Davilex Servicepoint.)